SET TENXHERESH BIO DIAMOND 5PCS

Ofertë

17,990L 6,990L

Gjendja Ka sasi

Seti pëmbanë 5 pjesë:
1x tenxhere 20cm, 1x tenxhere 24cm, 1x kapak 20cm, 1x kapak 24cm, dhe 1x tigan 26cm
Seti i gatimit Bio Diamont kombinon fortësinë ekstreme të gurit diamant të vërtetë aplikuar në grimca  dhe durueshmërinë me specifika të jashtzakonshme JO NGJITËSE, duke formuar një sipërfaqe të shkëlqyeshme që bënë gatimin e lehtë  dhe të shijshëshëm.
Sipërfaqja e elementeve të këtij seti është e përforcuar nga kristale reale të diamantit, të cilat i japin enës qëndrueshmëri, përçueshmëri të nxehtësisë dhe veti jo-ngjitëse që zgjatë për një kohë të gjatë. Konstruksioni i enës është i bërë nga alumin i pastër me trashësi 4 cm, e fortë mjaftueshëm që ena mos të lakohet.
Formula bazë ka origjinën nga Korea, derisa ne kemi ofruar zhvillimin e një procesi të aplikimit kompleks shumë shtresorë, e cila ka përmirësuar në mënyrë të jashtzakonshme përformancën e enës.
Bio Diamant, si edhe vet emri, është krijuar nga një process prodhimi nën ambient ekologjik nga materiale ekologjike të bio-degradueshme. Përpos materialeve ekologjike, në enë të tilla ju mund të gatuani në temperature jo të larta, kështu ju kurseni energji duke e bërë procesin e gatimit sa më efikase dhe me shumë më pak shpenzime.
Seti ka garancion 5 vite!

173 in stock

SKU: 3907489140609 Kategoritë , , ,