PESHQIR FLEUR

Ofertë

399L799L

Gjendja Ka sasi

Butësia dhe ndjesia që pranohet përmes materialit të pambukut të peshqirëve, i bën ata të përshtatshëm për trajtimin e denjët të lëkurës suaj Qepja profesionale dhe materiali cilësor shkojnë në harmoni me elementet e banjos nga ngjyrat pastele dhe detajet e qëndisura në formë aq speciale. Ideal për përdorim të përditshëm. Vjen në dimeisonet 50x90cm dhe 70x140cm

Clear

Përshkrimi

Dimesionet 50X90CM, 70X140CM

Informata më të detajuara

peshqir

50x90cm, 70x140cm