JASTËK KLASIK CAMOMILE – AROMATHERAPY

Ofertë

1,200L 690L

Gjendja Ka sasi

Jastëku Camomile Relaxation.

Për gjumë të qetë dhe të ëmbël.

Ne kemi selektuar edhe një element në linjën e fundit Camomile Relaxation- Jastëkun Camomile Relaxation. Me miksim copëzash shkume Memory me dendësi të ndryshme dhe ndërhyrje të Kamomilit në përbërjen e saj, ofron variacion karakteristikash dhe benefitesh.

52 in stock

SKU: 32 Kategoria:

Përshkrimi

Jastëk klasik Camomile aromatherapy, 45x65cm.

Teknologjia me mikrokapsula- Aromaterapi. Thellësisht vaji i kamomilit është i vendosur në mikrokapsula dhe aroma lirohet pas kontakt-fërkimit me trupin, gjersa zgjerohet në hapësirë.

Karakterizohet si jastëk:

  • Me një qëndrueshmëri të lartë jo-deformuese
  • Aftësi vetëmodeluese
  • Aftësi të shkëlqyer adaptimi ndaj kokës, qafës dhe shpatullave
  • Kontribues i natyrshëm në përmirësimin e gjumit, si shkak i përmbajtjes së barishtes më të njohur në botën e medicinës- Kamomilit.
  • Me veti antiseptike, antitoksike dhe antialergjike.